• + 31 45 541 4770
  • + 31 45 531 4982

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren

Op deze pagina vindt u meer informatie over sectionaaldeuren.

download (1).png

Een sectionaaldeur is heel veilig en neemt weinig ruimte in. Dit type garagedeur bestaat uit losse secties (panelen) die door scharnieren met elkaar verbonden zijn. De deur rolt via de rails in de kozijnen omhoog en langs het plafond de garage in. Doordat de deur naar boven rolt en niet naar binnen of buiten opengaat zoals een standaard deur, wordt er met deze deur veel ruimte bespaard. De sectionaaldeur is zeer eenvoudig te openen. Hij heeft geen delen die uitsteken, waardoor u de volledige garageopening kunt gebruiken.

De Novoferm garagedeur wordt aangestuurd door middel van een zijdelingse motor die, in tegenstelling tot een plafondmotor, over de railing met de poort meeloopt. Aan de binnenmuur van de garage wordt het bedieningspaneel bevestigd waarmee u de garagedeur van binnenuit kunt bedienen.

Om de garagedeur van buiten de bedienen zijn er tal van opties. Denk hierbij aan de handzender die u overal mee naar toe kunt nemen, een sleutelslotschakelaar of een codeschakelaar naast de deur.

De garagedeuren zijn in 2 diktes uitvoerbaar. ISO20 (20 millimeter) en de ISO45 Evolution (45mm).
Afhankelijk van de situatie van uw garage kan de dikte van de panelen worden bepaald. Denk hierbij aan isolatie, locatie van de garage etc.

De panelen zijn leverbaar in allerlei verschillende structuren, kleuren en profileringen.

In de showroom in Eygelshoven kunnen diverse poorten/opties worden bekeken.

IQES1226.JPG

Klik op de onderstaande link voor de brochures

Brochure ISO 45 Evolution

Brochure sectionaaldeuren algemeen

 

Gevelelementen Montage Kruijen

Wij zien u graag terug in een van onze showrooms