• + 31 45 541 4770
  • + 31 45 531 4982

Automatisering

Automatisering

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze geautomatiseerde producten.

Het slimme huis, Domotica!

Domotica wordt steeds populairder en dat is ook logisch! Door het huis smart te maken, maar je het niet alleen voor jezelf een stuk comfortabeler maar ook veiliger. Daarnaast kan smart home ook enorm drukken op de energiekosten. Maar wat is domotica oftewel smart home nou eigenlijk?

Smart home zorgt ervoor dat uw huis zelf regelt wanneer wat er gaat gebeuren. Denk hierbij aan de rolluiken die rond een bepaald tijdsstip omlaag of omhoog gaan, de lampen die binnen aanspringen zo gauw u de deur open maakt of de zonwering die naar binnen gaat wanneer de weersvoorspelling storm aangeeft. Dit kan!
Concept_SSH_tahoma_NL.jpg

Domotica is er in verschillende niveau's:


1. Aansturing van uw aangeschafte producten door middel van een afstandsbediening of vaste schakelaar.
2. Aansturing van uw aangeschafte producten door middel van een Connexoon
3. Aansturing van uw aangeschafte producten door middel van een TaHomabox

Aansturing van uw aangeschafte producten door middel van een afstandsbediening

  1. een aantal jaar geleden was het al een enorme luxe al we konden overstappen van een handbediening of wandschakelaar naar een afstandsbediening. Vanaf de bank uw zonwering omhoog doen zonder daarvoor op te hoeven staan. De afstandsbediening is nog steeds een populair item en vrijwel een standaard keuze bij de aanschaf van een van onze producten. Mocht u nou zeggen dat u toch liever een vaste schakelaar wenst is dat uiteraard geen enkel probleem!

Afstandsbedieningen zijn er in verschillende varianten te krijgen zoals de mogelijkheid om één of meerdere producten al dan niet gelijktijdig aan te sturen. Ook zijn er afstandsbedieningen te krijgen die tijdschakelaar functies bezitten zodat u geen zonder zorgen het huis kunt verlaten.


Somfy telis 4 pure.jpg         Somfy KEYGO.jpg

2. Aansturing van uw aangeschafte producten door middel van een Connexoon
Het volgende niveau is een afstandsbediening op uw smartphone. Bent u van huis en realiseert u zich dat de zonwering nog omlaag is terwijl er storm op komst is? geen probleem! met de handige Connexoon app kunt u de zonwering in 1 klik weer omhoog doen. De Connexoon app in combinatie met de Somfy IO motoren zorgen ervoor dat u ten alle tijden een terugkoppeling krijgt van de huidige stand van uw aangeschafte producten. De app heeft daarnaast ook 4 verschillende instelbare scenario's voor als u bijvoorbeeld niet thuis bent of op vakantie bent. Ook kunt u door middel van een tijdsschema aangeven wanneer uw rolluiken of zonwering omhoog of omlaag gaan. Voor meer informatie over de Connexoon klik hier. De Connexoon kan tevens worden gebruikt om Philips Hue lampen en Velux producten aan te sturen.


Somfy Connexxon.jpg


3. Aansturing van uw aangeschafte producten door middel van een TaHomabox
Wilt u nou echt een stapje verder gaan of heeft u al veel in huis geautomatiseerd? Dan mag de TaHomabox niet ontbreken. De TaHomabox is naast een handige tool om uw zonwering en rolluiken aan te sturen ook te gebruiken voor uw volledige beveiliging van uw huis. Denk hierbij aan camera systemen, rookmelders en alarmsystemen. De TaHomabox werkt ook in combinatie met voice aansturing door middel van Amazon Alexa, Google home en IFTTT. Een echte aanwinst voor degene die naast comfort ook kiest voor een veilig huis. Voor meer informatie over de TaHomabox klik hier.


Somfy Tahoma.jpgKlik op de onderstaande logo's voor meer informatie rondom Somfy of onze andere aansturingen en motoren. logo somfylogo faac

Gevelelementen Montage Kruijen

Wij zien u graag terug in een van onze showrooms