• Eygelshoven + 31 45 541 4770
  • Voerendaal + 31 45 531 4982

Uitvalschermen

Uitvalschermen

Op deze pagina vindt u meer informatie over uitvalschermen.

Knikarmscherm Toskana Het knikarmscherm Toskana valt door zijn slanke vormgeving bijna niet op aan uw woning. De fraaie vormgeving is het gevolg van een doordacht design en optimale toepassing van diverse technieken.

Dit is terug te zien in het feit dat dit zonnescherm zonder extra hulpsteunen zowel geschikt is voor een wandmontage als voor plafondmontage. Hándig, als de zonwering bijvoorbeeld onder een balkon bevestigd moet worden. De zonwering wordt standaard geleverd met het comfort van een somfy motor.

De Toskana is leverbaar in maar liefst 24 standaardkleuren, waarbij gekozen kan worden uit 18 gladde en 6 structuur lakken. Alle RAL-kleuren zijn op de frames aangebracht als een slag- en weerbestendige poedercoating. De frames worden zo behandeld dat ze beschermd zijn tegen weersinvloeden en de duurzaamheid van het scherm waarborgt. We beschikken over een ruime keuze doekkleuren. Zo is er altijd wel een kleur die bij uw woning past.


Toskana Mini
Voor de kleinere terrassen of balkons waar een niet al te grote uitval mogelijk is, vormt de Toskana Mini een perfecte oplossing. Deze uitvoering is leverbaar in een maximale afmeting van 450 cm breed x 250 cm uitval.


Toskana
De standaard Toskana is geschikt voor de middelgrote terrassen en balkons. De uitvoering is leverbaar in een maximale afmeting van 550 cm breed x 300 cm uitval.

Toskana


Toskana Grande
De grote variant van de Toskana is de Toskana Grande. Dit scherm is geschikt voor middelgrote en grote terrassen. Deze uitvoering is leverbaar in een maximale afmeting van 700 cm breed x 350 cm uitval aan één stuk! Gekoppeld kan dit scherm zelfs in 3 delen met een totale afmeting van 1950 cm breed x 350 cm uitval.

Is op uw terras maar alleen de mogelijkheid voor een niet al te breed scherm maar wilt u wel optimaal van uw terras gebruik maken? Dan is dit een geschikt scherm. De family Design is ideaal voor ruimten waar slechts een kleine breedte beschikbaar is maar toch een grote uitval gewenst. De Family Design met twee overlappende XXL-armen biedt hiervoor de juiste oplossing.
  • Leverbaar voor type open, type regendak en type huls;
  • Al mogelijk bij een breedte van 150cm;
  • Maken al bij 250 cm zonneschermbreedte 400 cm uitval mogelijk!

Illenium, Trentino & Toskana Grande (3-Buis cassette knikarmscherm)
Deze schermen zijn ontwikkeld voor middelgrote en grote terrassen. De moderne vormen van de cassette bieden in ingedraaide toestand optimale bescherming aan het doek en de techniek. Tevens geven deze designs elke gevel een fraaie aanblik en kan met een framekleur en zonneschermdoek naar keuze worden gecombineerd.Micro 100 (Cassette uitvalscherm)
Micro 200 (Verticale zonwering)
Micro 300 (Markisolette)Gevelelementen Kruijen & Frissen

Wij zien u graag terug in een van onze showrooms