• + 31 45 541 4770
  • + 31 45 531 4982

Lamellen overkappingen

Lamellen overkappingen

Op deze pagina vindt u meer informatie over lamellen overkappingen.


Renson logo 2.jpg

Overkappingen zorgen ervoor dat indoor living verlengd kan worden naar outdoor living. Met een overkapping kunt u uw tijd buiten optimaal benutten zonder afhankelijk te zijn van diverse weersomstandigheden. Wat heerlijk is het toch om een winterbarbecue te houden, niet? Onze overkappingen zijn te leveren in diverse varianten. Voorbeelden hiervan zijn overkappingen uitgevoerd met polycarbonaat / glas of ervaar de luxe van lamellenoverkappingen. Onze overkappingen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook gemaakt van de beste materialen die ervoor zorgen dat u er jarenlang plezier van heeft! Alle aluminium terrasoverkappingen worden op maat gemaakt zodat alle ruimte die u heeft optimaal word benut! Om de overkapping nog completer te maken kunt u naar wens kiezen uit diverse uitbreidingsmogelijkheden zoals:
  • een terrasoverkapping met een verschuifbare of vaste zijwand of een ritsscreen,
  • een overkapping met een zonwering, een windscherm, een terrasverwarming of LED-verlichting.

Kies voor het ultieme buitenleven met Lamellendaken!

De aluminium geëxtrudeerde lamellen zijn tot 150° roteerbaar en bieden hierdoor de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe u uw zonwering en/of ventilatie wenst.De bevestigingsonderdelen zijn onzichtbaar en de elektrische kabels worden in de structuur weggewerkt. Zelfs de grondbevestiging kan onzichtbaar uitgewerkt worden.

U kiest een terrasoverkapping naar eigen wens.
De structuur laat zich gemakkelijk in de meest uiteenlopende stijlen inpassen klassiek,modern of hedendaags.
Op die manier vormen ze een elegant en tijdloos verlengstuk van uw woning of zaak.
Monteren kan op verschillende manieren: vrijstaand met 4 kolommen, gevelmontage met 2 kolommen of geïntegreerd in een bestaande opening zonder verticale kolommen.

Algarve.jpg   fe487241-029c-4113-9b61-b4de2ee5edc5.JPG

Wij menen er goed aan te doen om u te wijzen op de geldende regelgeving:
"Een terrasoverkapping valt in de categorie bijgebouwen en overkappingen. Indien de terrasoverkapping voldoet aan de regels voor het zonder bouwvergunning bouwen van bijgebouwen en overkappingen mag de terrasoverkapping zonder bouwvergunning gebouwd worden."
Sinds oktober 2010 is de vergunningsaanvraag in Nederland gewijzigd. Het ministerie van vrom heeft hiervoor een duidelijke en eenvoudige website ontwikkeld om na te kijken of u vergunningsplichtig bent of niet.
Klik hier om meteen de vergunningcheck te doen, of ga eerst naar de homepage van het omgevingsloket.nl om daar alle informatie na te lezen.

Gevelelementen Montage Kruijen

Wij zien u graag terug in een van onze showrooms